VII ARC // “TWILIGHT AFTER THE RAIN” Tour 2020 (support) in Special Edition

Het was de bedoeling dat VII ARC als support band voor G.L.A.M.S op zou treden in de Popcentrale, meet toen de show werd afgelast door overheidsmaatregelen kwamen VII ARC net zo graag met G.L.A.M.S mee naar het nieuw-gevonden podium in Special Edition.

Net zoals G.L.A.M.S veranderden ze hun set in een akoestisch optreden vanwege het veel kleinere podium, ondanks dat ze eigenlijk helemaal niet van akoestische optredens houden. (Of tenminste, dat beweren ze…)

De setlist voor dit optreden was als volgt:
01. Love it or Leave it
02. Kurage
03. Ohne dich (Rammstein cover)
04. Thanatophobia
05. Digimon Opening German
06. Chasin Dreams
07. My Immortal (Evanescence cover)

 

Je kan de foto’s van dit optreden op ons portfolio, Arlequin Photography, hier terugvinden:

VII ARC // “TWILIGHT AFTER THE RAIN” Tour 2020 (support)

 

雪 (Yuki) is de eigenaar en drijfveer achter Arlequin Magazine & Photography.
Ze is in 2009 met Arlequin Photography begonnen als fotograaf, maar door een groeiende interesse in journalistiek, vertalingen en werk achter de schermen is het project in 2021 uit z'n voegen gebarsten en uitgebreid met Arlequin Magazine.

雪 (Yuki) spreekt Nederlands als haar moedertaal, maar onderhoudt de Nederlandse als de Engelse versie van zowel Magazine als Photography met originele content, vertalingen en fotografie, maar zorgt ook voor alle zaken achter de schermen voor beide websites.
Ze spreekt Nederlands, Engels, Duits en Japans.

Geef een reactie