VII ARC // “Suicidol” European Tour 2019 (support) in Popcentrale

During Madmans Esprit’s “Suicidol” tour VII ARC was the support band for the group during their stop at Popcentrale in Dordrecht on April 21 to play their show for the fans who had been waiting outside for most of the afternoon already.

We also went to check out their performance, and took some photos while we were there. You can find these photos on our portfolio, Arlequin Photography, here:

 

VII ARC // “Suicidol” European Tour 2019 (support)

雪 (Yuki) is de eigenaar en drijfveer achter zowel Arlequin Magazine als Arlequin Photography.
Ze is in 2009 met Arlequin Photography begonnen als fotograaf, maar door een groeiende interesse in journalistiek, vertalingen en werk achter de schermen is het project in 2021 uit z'n voegen gebarsten en uitgebreid met Arlequin Magazine.

雪 (Yuki) spreekt Nederlands als haar moedertaal, maar onderhoudt de Nederlandse als de Engelse versie van zowel Magazine als Photography met originele content, vertalingen en fotografie, maar zorgt ook voor alle zaken achter de schermen voor beide websites.
Ze spreekt Nederlands, Engels, Duits en Japans.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.