大蛇 (OROCHI) // “RYU” European Tour 2016 op OshareCon

Tijdens zijn “European Tour” stopte 龍 (RYU) (aangezien hij het enige overgebleven lid van 大蛇 (OROCHI) is) op 19 maart in Nieuwegein voor OshareCon, waar hij zijn show speelde voor de fans die de conventie bezochten.

Wij zijn ook langs geweest om zijn show te zien, en hebben tegelijkertijd wat foto’s gemaakt. Deze foto’s zijn terug te vinden op ons portfolio, Arlequin Photography:

 

大蛇 (OROCHI) // “RYU” European Tour 2016

 

雪 (Yuki) is de eigenaar en drijfveer achter Arlequin Magazine & Photography.
Ze is in 2009 met Arlequin Photography begonnen als fotograaf, maar door een groeiende interesse in journalistiek, vertalingen en werk achter de schermen is het project in 2021 uit z'n voegen gebarsten en uitgebreid met Arlequin Magazine.

雪 (Yuki) spreekt Nederlands als haar moedertaal, maar onderhoudt de Nederlandse als de Engelse versie van zowel Magazine als Photography met originele content, vertalingen en fotografie, maar zorgt ook voor alle zaken achter de schermen voor beide websites.
Ze spreekt Nederlands, Engels, Duits en Japans.

Geef een reactie