MAJOLICA // Het eerste mini-album “魔女狩り” (Majogari) staat gepland voor mei

MAJOLICA staan op het punt om hun nieuwe album, getiteld “魔女狩り” (Majogari), op 20 mei 2015 uit te brengen!

Het album zal uitgebracht worden door Starwave Records, en ondanks dat de officiële release datum gepland staat voor eind mei kun je al eerder een kopie in handen krijgen bij de release party in Shibuya REX op 1 mei.

Starwave Records heeft de volgence comment over de release gepubliceerd:
“De giftige appel om ze allemaal tot slaaf te maken.”
MAJOLICA’s eerste release sinds ze zich bij Starwave Records gevoegd hebben! Hun eerste mini-album combineert de favorieten van de fans tijdens live shows in een tracklist samen met MAJOLICA’s unieke kijk op de wereld!”

 

Live schema

11/12 – Shibuya REX (Release party)

 

Release informatie

05/01 – Beschikbaar voor voorverkoop bij concerten
05/20 – Verkrijgbaar in fysieke winkels en de Starwave Records webshop

Disc nummer: SWMJ-1
Label: Starwave Records
Distributie: FWD Inc.

Prijs: ¥2,160 (tax included)
Limiet: 1,000 kopieën

 

魔女狩り (Majogari) – Tracklist

01. -Iron Maiden-
02. 魔女狩り (Majogari)
03. Dependence
04. -Pendelum-
05. 極彩 (Gokusai)
06. rain

 

雪 (Yuki) is de eigenaar en drijfveer achter Arlequin Magazine & Photography.
Ze is in 2009 met Arlequin Photography begonnen als fotograaf, maar door een groeiende interesse in journalistiek, vertalingen en werk achter de schermen is het project in 2021 uit z'n voegen gebarsten en uitgebreid met Arlequin Magazine.

雪 (Yuki) spreekt Nederlands als haar moedertaal, maar onderhoudt de Nederlandse als de Engelse versie van zowel Magazine als Photography met originele content, vertalingen en fotografie, maar zorgt ook voor alle zaken achter de schermen voor beide websites.
Ze spreekt Nederlands, Engels, Duits en Japans.

Geef een reactie