ADAMS // “SEXPLOSION” European Tour 2015 in 330live

Tijdens hun “SEXPLOSION” European Tour stopte ADAMS bij zowel OshareCon op 14 maart en 330live op 15 maart om hun show te spelen voor fans die al het grootste gedeelte van de middag buiten stonden te wachten.

Wij zijn ook langs geweest om hun show te zien, maar zijn alleen maar naar 330live in Den Haag geweest, daar hebben we tegelijkertijd wat foto’s gemaakt. Deze foto’s zijn terug te vinden op ons portfolio, Arlequin Photography:

 

ADAMS // “SEXPLOSION” European Tour 2015

 

雪 (Yuki) is de eigenaar en drijfveer achter Arlequin Magazine & Photography.
Ze is in 2009 met Arlequin Photography begonnen als fotograaf, maar door een groeiende interesse in journalistiek, vertalingen en werk achter de schermen is het project in 2021 uit z'n voegen gebarsten en uitgebreid met Arlequin Magazine.

雪 (Yuki) spreekt Nederlands als haar moedertaal, maar onderhoudt de Nederlandse als de Engelse versie van zowel Magazine als Photography met originele content, vertalingen en fotografie, maar zorgt ook voor alle zaken achter de schermen voor beide websites.
Ze spreekt Nederlands, Engels, Duits en Japans.

Geef een reactie