砂月-SATSUKI- // “Squall of Emotions” Europe Tour 2014 in P60

Tijdens zijn “Squall of Emotions” European tour stopte 砂月-SATSUKI- op 6 december bij P60 in Amstelveen om een show te spelen voor fans die al het grootste gedeelte van de middag buiten stonden te wachten.

Wij zijn ook langs geweest om zijn show te zien, en hebben tegelijkertijd wat foto’s gemaakt. Deze foto’s zijn terug te vinden op ons portfolio, Arlequin Photography:

 

砂月-SATSUKI- // “Squall of Emotions” Europe Tour 2014

 
Naast foto’s van zijn live show zijn we er ook in geslaagd om 砂月-SATSUKI- backstage nog even voor ons te laten poseren. Deze foto’s kun je hier terugvinden:

 

砂月-SATSUKI- // Special shoot (Squall of Emotions Europe Tour 2014)

 

雪 (Yuki) is de eigenaar en drijfveer achter Arlequin Magazine & Photography.
Ze is in 2009 met Arlequin Photography begonnen als fotograaf, maar door een groeiende interesse in journalistiek, vertalingen en werk achter de schermen is het project in 2021 uit z'n voegen gebarsten en uitgebreid met Arlequin Magazine.

雪 (Yuki) spreekt Nederlands als haar moedertaal, maar onderhoudt de Nederlandse als de Engelse versie van zowel Magazine als Photography met originele content, vertalingen en fotografie, maar zorgt ook voor alle zaken achter de schermen voor beide websites.
Ze spreekt Nederlands, Engels, Duits en Japans.

Geef een reactie