Starwave Records // Een DVD van de vierde verjaardagsshow van het label

Starwave Records vierde de vierde verjaardag van het label op 16 maart in 池袋EDGE (IkebukuroEDGE) met optredens van Capella, Calmando Qual, lix., Magistina Saga, Misaruka, Synk;yet, 燭台(怪) (Syokudaikakkokai), THE SOUND BEE HD en Tokami.

Maar nu brengt het label ook een verzamel DVD uit van deze “Starwave Fest Vol.8” live show, op 17 april 2014. De DVD zal exclusief verkrijgbaar zijn bij de merchandise van alle artiesten die bij het label horen, en via de webshop.

 

Release informatie

04/17 – Verkrijgbaar bij live shows en de Starwave Records webshop

Disc nummer: SWVA-3
Label: Starwave Records
Distributie: FWD Inc.

Prijs: ¥3,000 (tax included)
Speeltijd: 45 minutes
Limiet: 300 copies

 

Starwave Fest Vol.8 – Tracklist

01. DEVIL’s HEAVEN (lix.)
02. UnplacE (Magistina Saga)
03. Answer (THE SOUND BEE HD)
04. Lyring (Capella)
05. Cry (Calmando Qual)
06. 絹と紅 (Kinu to Beni) 燭台(怪) (Syokudaikakkokai))
07. –Amakusa- (Misaruka)
08. The Under of Garden (Tokami)

 

雪 (Yuki) is de eigenaar en drijfveer achter Arlequin Magazine & Photography.
Ze is in 2009 met Arlequin Photography begonnen als fotograaf, maar door een groeiende interesse in journalistiek, vertalingen en werk achter de schermen is het project in 2021 uit z'n voegen gebarsten en uitgebreid met Arlequin Magazine.

雪 (Yuki) spreekt Nederlands als haar moedertaal, maar onderhoudt de Nederlandse als de Engelse versie van zowel Magazine als Photography met originele content, vertalingen en fotografie, maar zorgt ook voor alle zaken achter de schermen voor beide websites.
Ze spreekt Nederlands, Engels, Duits en Japans.

Geef een reactie