VII ARC // “Suicidol” European Tour 2019 (support) at Popcentrale

Tijdens de “Suicidol” tour van Madmans Esprit was VII ARC de support band voor de stop in de Popcentrale in Dordrecht op 21 april om hun show te spelen voor fans die al het grootste gedeelte van de middag buiten stonden te wachten.

Wij zijn ook langs geweest om hun show te zien, en hebben tegelijkertijd wat foto’s gemaakt. Deze foto’s zijn terug te vinden op ons portfolio, Arlequin Photography:

 

VII ARC // “Suicidol” European Tour 2019 (support)

雪 (Yuki) is the owner and driving force behind both Arlequin Magazine and Arlequin Photography.  
She started in 2009 as a photographer with Arlequin Photography, but due to a growing interest in journalism, translation and behind-the-scenes work in general the project burst out of it's seams in 2021 and expanded through the addition of Arlequin Magazine.

雪 (Yuki) is a native Dutch speaker and maintains both the English and Dutch sections of both Magazine and Photography with original content, translations and photography as well as all the behind-the-scenes work for both websites.
She speaks Dutch, English, Japanese and German.

Leave a Reply

Your email address will not be published.