Ariabl’eyeS // Het nieuwe mini-album “冥鳴フィアンサイユ Act: II” (Mei na Fiansaiyu Act: II) staat gepland voor oktober

Ariabl’eyeS staan op het punt om het 12e mini-album in deze concept-series, getiteld “冥鳴フィアンサイユ Act: II” (Mei na Fiansaiyu Act: II), op 30 oktober 2022 uit te brengen!

Ariabl’eyeS bestaat uit zangeressen Luna en Rena en bassist リゼ (Lyse), waarvan de laatste verantwoordelijk is voor de composities van iedere release. De groep ontstond in 2011 en wordt vooral beïnvloedt door de gothic en symfonische metal genres, waardoor hun werk gebruik maakt van piano, orgel en viool, maar ook van power-metal gitaarstukken.
Hun werk bestaat voornamelijk uit mini-albums, singles en EP’s, maar in 2015 en 2018 hebben ze ook twee volledige albums uitgebracht om zo hun tragische verhalen van fantasieën, schoonheid, romantiek en melancholie te vertellen.

 

Release informatie

10/30 – Verkrijgbaar in winkels

冥鳴フィアンサイユ Act: II
(Mei na Fiansaiyu Act: II)

01. Prelude -Fiancailles II-
02. 黎きフィアンサイユ (Hajimu Ki Fiansaiyu)
03. 鮮血の衝動 (Senketsu no Shoudou)
04. Reunion
05. 冥鳴メモリア (Mei na Memoria)
06. Lumiere eternelle
07. Postlude -Fiancailles II-


Artiest: Ariabl’eyeS
Release: 冥鳴フィアンサイユ Act: II (Mei na Fiansaiyu Act: II) (mini-album)
Release datum: 30 oktober 2022
CD nummer: ARS-047

 

Ariabl’eyeS – 冥鳴フィアンサイユ Act: II (Mei na Fiansaiyu Act: II) (Album Preview)

 

Volg Ariabl’eyeS

Ariabl'eyeS

Luna

🎂 08/21

Rena

🎂 01/19

リゼ
(Lyse)
🎂 06/20

 

雪 (Yuki) is de eigenaar en drijfveer achter Arlequin Magazine & Photography.
Ze is in 2009 met Arlequin Photography begonnen als fotograaf, maar door een groeiende interesse in journalistiek, vertalingen en werk achter de schermen is het project in 2021 uit z'n voegen gebarsten en uitgebreid met Arlequin Magazine.

雪 (Yuki) spreekt Nederlands als haar moedertaal, maar onderhoudt de Nederlandse als de Engelse versie van zowel Magazine als Photography met originele content, vertalingen en fotografie, maar zorgt ook voor alle zaken achter de schermen voor beide websites.
Ze spreekt Nederlands, Engels, Duits en Japans.

Geef een reactie