Nellfin // “Untouched” Media Partnerschap

Nellfin zijn voor de release van hun nieuwe EP “Untouched”, welke op 7 oktober 2022 uitgebracht zal worden, een partnerschap aangegaan met Arlequin Magazine! Dit betekent dat ze momenteel interviewverzoeken van internationale media en content creators aannemen, en Arlequin Magazine hebben gevraagd om te helpen met de communicatie.

Meer informatie over hun partnerschap met ons hieronder!

 

Nellfin

De groep begon aanvankelijk in 2019 als een band in 名古屋 (Nagoya) met JURI als zanger, sin en Ayato als gitaristen en Koh als drummer, en brachten kort daarna in februari 2020 hun eerste single en muziekvideo voor “Never seen” uit. De demo single “REVE/Dearest” volgde in oktober van datzelfde jaar, waarna gitarist Ayato en drummer Koh de groep verlieten – alleen JURI en sin bleven nog achter het project staan.

In september 2021 bracht het nu duo het nummer “Back Bone Blast” uit, een nummer met een andere aanpak dan de vorige releases, maar wel het begin van hun droom om luisteraars van over heel de wereld aan te spreken door het gebruik van Engelse lyrics.

 

Nieuwe EP “Untouched”

“Untouched” is de eerste release van de groep sinds de demo single “REVE/Dearest” in oktober 2020 verscheen, en deze nieuwe release is meer vanuit het standpunt van Heavy Metal gecomponeerd, maar zonder hun ヴィジュアル系 (Visual Kei) invloed te verliezen.
De release bevat 6 tracks en zal vanaf 7 oktober uitsluitend digitaal verkrijgbaar zijn als download en streaming via Bandcamp, iTunes / Apple Music en Spotify

 

Nellfin – “Untouched” EP (Preview)

 

Untouched – Tracklist

01. Violet siren
02. Voice
03. Ruined throne
04. Object knives
05 REVE
06. NEW PHASE

 
 

Media Partnerschap met Arlequin Magazine

Zoals eerder vermeld zijn Nellfin voor deze release een partnerschap met Arlequin Magazine aangegaan voor deze release, en hebben daarmee de deuren wijd opengezet voor interviewverzoeken van andere media en content creators. Heb jij interesse in een interview met de band? Neem dan contact op met 雪 (Yuki) van Arlequin Magazine via e-mail, of via een PB op onze social media accounts:

Facebook | Instagram | Twitter

We spreken Nederlands, Engels, Spaans, Japans en Duits (maar kunnen ook een beetje Portugees en Frans lezen), dus je kunt ons in verschillende talen berichten!

 

Nellfin – Links

Nellfin

JURI
🎂 10/05

sin
🎂 11/11

 

雪 (Yuki) is de eigenaar en drijfveer achter Arlequin Magazine & Photography.
Ze is in 2009 met Arlequin Photography begonnen als fotograaf, maar door een groeiende interesse in journalistiek, vertalingen en werk achter de schermen is het project in 2021 uit z'n voegen gebarsten en uitgebreid met Arlequin Magazine.

雪 (Yuki) spreekt Nederlands als haar moedertaal, maar onderhoudt de Nederlandse als de Engelse versie van zowel Magazine als Photography met originele content, vertalingen en fotografie, maar zorgt ook voor alle zaken achter de schermen voor beide websites.
Ze spreekt Nederlands, Engels, Duits en Japans.

Geef een reactie