Angels’ Temptation // Keyboardspeler Shion gaat de groep verlaten

Shion heeft laten weten dat ze haar positie als de keyboardspeler van Angels’ Temptation zal verlaten na het optreden in 埼玉会館公 (Saitama Hall) op 11 augustus 2022.

Angels’ Temptation hebben een speciale pagina op hun website aangemaakt met commentaar van Shion, maar ook van de anderen leden van de groep, support drummer Syu en Hana, de vocalist van Fleur Tentation (een project dat nauw verwant is aan Angels’ Temptation).
Hieronder vind je een Nederlandse vertaling van hun comments.

 

Shion’s comment

Dankjewel voor je steun, dit is Shion.
Het spijt me dat ik jullie allemaal verraste met deze plotselinge aankondiging.

Ik heb de andere leden ongeveer vier jaar geleden ontmoet, en sindsdien heb ik met hen meegespeeld als de keyboardspeler.

We hebben Angels’ Temptation opgericht.

Aangezien het voor mij de eerste keer was dat ik in dit genre werkte heb ik veel ervaring opgedaan terwijl ik vertrouwde op de andere leden.

Natuurlijk hield ik van de band en van de nummers, heb ik me tot tranen toe gelachen met de leden en heb ik een hele leuke tijd gehad.

Terwijl ik aan Angels’ Temptation werkte werd “de muziek die ik graag wilde spelen” steeds duidelijker voor mij, en wilde ik me langzaamaan steeds meer concentreren op mijn eigen muzikale activiteiten.

Ik maakte me vaak zorgen, en heb vaak overlegd met de leden, maar ik heb besloten om eerlijk tegen mezelf te zijn en nieuwe activiteiten te promoten.

Het spijt me echt en ik ben iedereen die me tot nu toe gesteund heeft heel erg dankbaar, en zo ook degenen die uitkeken naar toekomstige optredens en andere activiteiten.

11 augustus zal de laatste keer zijn dat ik op het podium sta als lid van deze band, maar ik zou het fijn vinden als je me alsnog wil komen zien.

En dankjewel voor je steun met Angels’ Temptation.

 

Vocalist MIRAI’s comment

Direct nadat ik Shion heb leren kennen kon ik het goed met haar vinden en besloten we om samen te werken.
Dankjewel dat je ongeveer vier jaar met ons hebt gewerkt.

In het begin konden we elkaar met onze waren bedoelingen raken, maar dat is recentelijk niet meer het geval. Omdat ik spijt heb dat ik m’n vuist op tafel sloeg in de zin van “dit is het” en “het zou zo moeten zijn”.
Dankzij Shion heb ik geleerd dat je eigen tempo aanhouden erg belangrijk is voor je geestelijke gezondheid. Ik wil mijn individualiteit respecteren omdat ik dacht dat het geweldig was om mezelf “te koesteren”.
Er zijn zeker gevallen waarin het beter is om te ontsnappen om zo je geestelijke gezondheid te beschermen, maar als je die ontsnappingsroute meteen blijft gebruiken dan wordt het een gewoonte.
Om “goed voor jezelf te kunnen zorgen” moet je dingen soms onder ogen komen.
Het zou fijn zijn als ik eerlijk kon zijn met mij gevoelens en mijn woord kon houden als doel kan stellen. Door dat te doen ontwikkel je een nieuwe omgeving, vertrouwen en samenwerking met je volgende partner, waardoor je langer en meer zinvolle tijd samen kan doorbrengen om zo dichter bij je dromen te komen.

Ik geloof dat er veel dingen zijn die we op dit moment kunnen zien. Ik wil dat je najaagt wat je zelf wil doen, en dat je kan doen wat je leuk vind in de tijd die ons samen nog rest.
Normaal gesproken is een vertrek een verdrietige gebeurtenis, maar het is aan jou om er een positieve ervaring van te maken.

Ik wil mijn heiligdom blijven beschermen door alles eerlijk onder ogen te komen, zodat ik aan iedereen die me steunt terug kan geven. Als iedereen die Shion en Angels’ Temptation steunt kan lachen, dan ben ik tevreden.

Ik vind het jammer om dit soort nieuws te horen, en ik wil me verontschuldigen tegenover iedereen die me altijd steunt.
We kijken uit naar je steun voor de toekomstige versie van Angels’ Temptation, maar ook voor Shion.
We look forward to your continued support for Angels’ Temptation, but also for Shion.

 

Gitarist Hideki’s comment

Ik ben erg teleurgesteld door dit nieuws. Ik wil wat Shion wil doen graag steunen, maar het is erg ingewikkeld omdat iedereen mijn beste maatjes, maar ook mijn vrienden en rivalen zijn! Ik hoop dat je door kan gaan met het losbreken van de hemel en de wind kan laten blazen!
Dankjewel voor je voortdurende steun voor Shion’s activiteiten. 📣

 
 
 
 
 

Gitarist YURI’s comment

Het is jammer dat de leden die vanaf het begin zo hard gewerkt hebben aan de formatie (van Angels’ Temptation) nu niet meer samen zijn, maar ik kijk er meer naar uit om Shion te zien doen wat ze wil doen.
Zelfs al stop ik met de band, dan ben ik slechts een jaagmaatje (Monster Hunter), dus ik hoop dat ik de game echt een keer uit kan brengen.
De activiteiten van de huidige lineup zullen tot 11 augustus duren, maar ik zou het fijn vinden als je zowel de activiteiten van Angels’ Temptation als van Shion zou blijven steunen.

 
 
 

Bassist Rio’s comment

Ik heb Shion toevallig een keer ontmoet, en ik realiseerde me dat het voelde alsof ze al een lid was.
Ze was altijd recht voor z’n raap, hield van muziek en sprak over haar dromen. Shion’s ogen waren indrukwekkend, en toen ze besloot om te gaan, koos ze voor haarzelf.

Ze zei: “Had ik vier jaar als Angels’ Temptation nodig? Misschien blokkeerde ik mijn muzikale activiteiten…” Haar gevoelens en haar eenzaamheid. “Ik wil dat je doet wat je echt wil doen.” Het was erg ingewikkeld met haar hoop voor een mooie toekomst. “Ik wil dat je je dromen waar kan maken.”

Ik kan haar niet langer helpen met de droom die ik met haar najoeg als Angels’ Temptation, maar ik zou graag willen dat Shion haar persoonlijke droom met beide handen aanpakt en ermee wegvliegt.
Ik zou het fijn vinden als je haar vier jaar aan activiteiten samen met ons als brandstof voor de toekomst zou kunnen gebruiken.

Dankjewel voor vier jaar. Ik zal je vanuit de schaduwen blijven steunen! Dankjewel.

 

Syu (support drums)’s comment

Ongeveer twee jaar geleden, tijdens een moeilijke tijd voor muzikale activiteiten dankzij het coronavirus, ontmoette ik Angels’ Temptation en Shion.

Ik herinner me de krachtige impressie van haar synth spel nog, welke technisch gebruikt werd toen de geluiden voor het eerst in de studio gematched werden en goed in ieder nummer geïntegreerd werden.

11 augustus. Het laatste optreden zal zeker speciaal worden.
Ik zal proberen om me vast te bijten in het plezier om samen op het speciale podium in (Saitama) Hall te staan.

Ik kijk ernaar uit om je toekomstige activiteiten te steunen.

 

Hana (Fleur Tentation, vocal)’s comment

Dankjewel voor je werk met Angels’ Temptation. Tijdens de tijden waarin we praatten en lachten met de band voelde ik me echt positief veranderd door Shion’s houding om muziek direct en recht voor z’n raap aan te pakken. Ik zal Shion missen na haar vertrek, maar ik kijk uit naar haar toekomstige succes en zal haar blijven steunen. En ik geloof dat het geluid dat gespeeld wordt door Shion een mooie toekomst heeft. Dankjewel voor het geweldige geluid.

 
 

Kyoki Kitazume / ANERIS.tokyo’s comment

Het is een paar jaar geleden sinds ik Shion aan dit team voorstelde omdat ik haar activiteiten al een tijdje steunde. Ik was in staat om het begin te zien en hoe ze een actieve rol speelde als de keyboardspeler voor Angels’ Temptation, en dat alles in en oogwenk.
Er zijn verschillende ideeën, en er zijn een aantal leuke dingen die ik dankzij jou heb kunnen doen.
Natuurlijk is de beslissing om de groep te verlaten een verdrietige, maar er zijn zoveel nummers en werken die door de aanwezigheid van Shion als een lid ontstaan zijn.
Ik hoop dat Shion haar best zal blijven doen zodat haar activiteiten kostbaar blijven, en ik kijk uit naar de toekomst van Angels’ Temptation. De huidige groep zal blijven tot 11 augustus, maar we waarderen jullie steun.

 

Volg Angels’ Temptation

Angels' Temptation

MIRAI
🎂 03/11

Hideki
🎂 11/07

YURI
🎂 10/08

Shion
🎂 04/20

Rio
🎂 11/05

 

雪 (Yuki) is de eigenaar en drijfveer achter Arlequin Magazine & Photography.
Ze is in 2009 met Arlequin Photography begonnen als fotograaf, maar door een groeiende interesse in journalistiek, vertalingen en werk achter de schermen is het project in 2021 uit z'n voegen gebarsten en uitgebreid met Arlequin Magazine.

雪 (Yuki) spreekt Nederlands als haar moedertaal, maar onderhoudt de Nederlandse als de Engelse versie van zowel Magazine als Photography met originele content, vertalingen en fotografie, maar zorgt ook voor alle zaken achter de schermen voor beide websites.
Ze spreekt Nederlands, Engels, Duits en Japans.

Geef een reactie