Alpha999 // Live show veranderd in studio live

Het is een beetje last minute, maar TAKA en SYU hebben een verandering aangekondigd voor hun live show die gepland stond voor 30 mei:

Aanvankelijk was deze show gepland zoals we gewend zijn en graag weer willen zien, maar vanwege omstandigheden moeten ze hun podium van een concertzaal naar de studio verplaatsen. In plaats van de live compleet te annuleren hebben ze besloten om het te veranderen in een akoestische livestream vanuit de studio. Wat betekent dat iedereen van over de hele wereld mee kan kijken via TAKA’s TwitCasting pagina.
Daarnaast is de lineup ook een beetje veranderd. In plaats van de hele band is de “speciale gast” voor deze live nogmaals SHOW-TA, wie TAKA en SYU al meerdere keren heeft bijgestaan als gitarist bij akoestische optredens in de studio.

 

Hoe kun je meekijken?

Om mee te kunnen kijken heb je een speciale livestream ticket nodig, welke ¥2,000 (ongeveer 15 euro) kost, verkrijgbaar via deze link: https://twitcasting.tv/alpha999_taka/shopcart/76870
De livestream zal terug te kijken zijn tot 5 juni, wat inhoudt dat je het zo vaak terug kan kijken als je wil. Binnen die periode natuurlijk.

Het staat gepland om om 21:00 Japanse tijd te beginnen, dat is 14:00 bij ons in Nederland, maar het kan wat later worden als er zich toch onverhoopt technische problemen voordoen.

 

Volg Alpha999

Alpha999


TAKA
🎂 02/21


masato
🎂 05/26

Any
🎂 ??/??

seiya
🎂 10/20

Syu
🎂 08/05

SHOW-TA
🎂 12/19

 

雪 (Yuki) is de eigenaar en drijfveer achter Arlequin Magazine & Photography.
Ze is in 2009 met Arlequin Photography begonnen als fotograaf, maar door een groeiende interesse in journalistiek, vertalingen en werk achter de schermen is het project in 2021 uit z'n voegen gebarsten en uitgebreid met Arlequin Magazine.

雪 (Yuki) spreekt Nederlands als haar moedertaal, maar onderhoudt de Nederlandse als de Engelse versie van zowel Magazine als Photography met originele content, vertalingen en fotografie, maar zorgt ook voor alle zaken achter de schermen voor beide websites.
Ze spreekt Nederlands, Engels, Duits en Japans.

Geef een reactie