Alpha999 // TAKA’s verjaardag live optreden ” Birth EraS 2021″

Om zijn verjaardag te vieren had TAKA een live optreden gepland voor 24 februari 2021. Maar vanwege de noodtoestand in Japan moest deze live helaas uitgesteld worden.
Na lang plannen is er een nieuwe datum uigekomen: 7 april.

Het optreden is niet alleen interessant voor mensen die zich op dit moment al in Japan bevinden, want naast gewone tickets zijn er ook tickets voor de livestream. Dit houdt dus in dat je niet fysiek aanwezig hoeft te zijn en toch van de show kunt genieten met behulp van TwitCasting. Het idee achter deze keuze is dat TAKA iedereen graag een kans wil geven om de show bij te wonen, zelfs als je er niet fysiek bij kunt zijn. Of dat nou door het virus is of door de afstand, op deze manier wil hij deze afstand graag wat kleiner maken.

 

Live en ticket informatie

“Birth EraS 2021” zal in 青山RiZM (Aoyama RiZM) gehouden worden, en zoals ik al zei zijn er zowel fysieke- als digitale tickets verkrijgbaar.
Een fysieke ticket kost ¥5,000 (of ¥5,500 aan de deur op de dag van het evenement zelf), en een livestream ticket kost ¥3,500 (dat is ongeveer €27 voor ons hier in Europa).

De deuren zullen om 18:30 JST (11:30 CET) open gaan, en de live zelf zal om 19:00 JST (12:00 CET) van start gaan. Dit omdat er nog steeds kortere werkdagen in Japan zijn, dus daarom zal het optreden wat eerder starten en eindigen dan normaal gebruikelijk is.

Tickets zijn verkrijgbaar via de volgende links:
Fysieke ticket | Livestream ticket

Daarnaast zal de livestream tot 12 april bewaard worden, en tot die tijd kun je deze zo vaak kijken of opnieuw bekijken als je zelf wil.

 

999’z member

Zoals je wellicht al weet is Alpha999 het solo project van TAKA, maar hij kan natuurlijk niet in z’n eentje op het podium staan met een optreden als deze. Daarom heeft hij de hulp ingeroepen van zijn support members, oftwel “999’z member”.
masato (ex.SuG) en Any zullen gitaar spelen, seiya (GTB/ギガマウス(Gigamous)) zal de bassist zijn, en de drums zullen bespeeld worden door niemand minder dan SYU. (Ik denk dat hij inmiddels geen introductie meer nodig heeft, maar mocht je die toch willen: G.L.A.M.S/The Betrayed/David…)

 

Volg Alpha999

Alpha999


TAKA
🎂 02/21


masato
🎂 05/26

Any
🎂 ??/??

seiya
🎂 10/20

Syu
🎂 08/05

SHOW-TA
🎂 12/19

 

雪 (Yuki) is de eigenaar en drijfveer achter Arlequin Magazine & Photography.
Ze is in 2009 met Arlequin Photography begonnen als fotograaf, maar door een groeiende interesse in journalistiek, vertalingen en werk achter de schermen is het project in 2021 uit z'n voegen gebarsten en uitgebreid met Arlequin Magazine.

雪 (Yuki) spreekt Nederlands als haar moedertaal, maar onderhoudt de Nederlandse als de Engelse versie van zowel Magazine als Photography met originele content, vertalingen en fotografie, maar zorgt ook voor alle zaken achter de schermen voor beide websites.
Ze spreekt Nederlands, Engels, Duits en Japans.

Geef een reactie