David // SUI’s verjaardag zal gevierd worden met een live show

Voor zijn verjaardag heeft SUI laten weten dat hij niet een, maar twee live shows genaamd “Fragment & Reminiscence” in 浦和Narciss (Urawa Narciss) zal spelen op 23 en 24 januari.

Aanvankelijk was het bedoeld dat het een volledige live show zou worden die ook via TwitCasting te zien zou zijn voor fans buiten Japan,, maar omdat Japan opnieuw de noodtoestand afgekondigd heeft zijn er wat aanpassingen gedaan.
~ De show op 23 januari zal veranderd worden in slechts een livestream, maar wel eentje die gratis te zien is. Iedereen die een ticket voor de live show of de livestream gekocht heeft kan binnenkort een terugbetaling verwachten.
~ De show op 24 januari is in z’n geheel verplaatst naar ergens in maart, maar tickets voor de originele datum zullen geldig blijven voor de nieuwe datum. (Mocht je toch een terugbetaling willen, neem dan contact op met David’s staff.)

 

Fragment & Reminiscence Day 1

Voor deze show zal SUI op het podium verschijnen met 遥 (Haruka), (normaal gesproken de gitarist voor “the Reveude”), als gitarist en Mao Yamamoto als pianist voor en speciaal akoestisch optreden welke niet alleen nummers zal spelen van SUI’s carrière met David, maar ook van z’n andere solow werken.
De show zal beginnen om 16:30 en eindigen om 17:15, en zoals al eerder vermeld kun je deze gratis bijwonen via TwitCasting.

 

Fragment & Reminiscence Day 2

Het tweede optreden, welke dus verplaatst is naar ergens in maart, zal met SUI’s volledige lineup zijn. Dus met erina als gitarist, Яyu (van Ashmaze) als bassist en Syu als drummer.
Voor dit optreden zal SUI zich niet beperking tot alleen de nummers van David, maar wil hij ook nummers spelen die hij gecomponeerd heeft onder de naam SUI, vorige projecten waar hij deel van uitmaakte en covers.

 

Extra informatie

Voor het optreden van day 2 was er de mogelijkheid om tot 3 nummers te suggereren voor de setlist, maar dit was tot 31 december 2020, om de artiesten de tijd te geven om alles in hun hoofd te krijgen. Aangezien dit niewsbericht pas na deze datum gepubliceerd wordt heb ik besloten om dit niet verder te vermelden.
Ook is er op de tweede dag een speciale single te verkrijgen, ook genaamd “Fragment & Reminiscence”. Uiteraard is deze single maar beperkt verkrijgbaar. Tot slot staat er ook nog een fotosessie gepland voor na het optreden.

Alle tickets zijn verkrijgbaar via de webshop van David, welke je hier kan terugvinden: https://wizardstore.stores.jp/
Of, als je liever een link voor elke ticket individueel wilt, heb ik hier een lijst voor je gemaakt (want natuurlijk, Japans is lastig!):
Day 1 (Gratis te volgen via TwitCasting)
Day 2 (regular admission, ¥6,000): https://wizardstore.stores.jp/items/5fdcbf4172eb4660557ae7e8
Day 2 (special ticket, ¥12,400): https://wizardstore.stores.jp/items/5fdcbea0f0b108076e6dbeaf

Oh ja, SUI’s webshop verwerkt ook orders voor klanten die zich niet in Japan bevinden, maar daar duiken we een andere keer dieper in.

En nog even speciaal voor de fans in Europa: SUI en zijn team zijn ons niet vergeten, ze werken nog steeds hard om de show in Parijs die in 2020 dus niet doorgegaan is alsnog plaats te laten vinden. Mocht hier meer informatie over zijn dan laat ik het jullie natuurlijk weten!

 

雪 (Yuki) is de eigenaar en drijfveer achter zowel Arlequin Magazine als Arlequin Photography.
Ze is in 2009 met Arlequin Photography begonnen als fotograaf, maar door een groeiende interesse in journalistiek, vertalingen en werk achter de schermen is het project in 2021 uit z'n voegen gebarsten en uitgebreid met Arlequin Magazine.

雪 (Yuki) spreekt Nederlands als haar moedertaal, maar onderhoudt de Nederlandse als de Engelse versie van zowel Magazine als Photography met originele content, vertalingen en fotografie, maar zorgt ook voor alle zaken achter de schermen voor beide websites.
Ze spreekt Nederlands, Engels, Duits en Japans.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.