ソメイヨシノ (Somei Yoshino) // ZEROSHIKI Euro Tour 2019 (support) in Musicon

Tijdens de “ZEROSHIKI Euro Tour 2019” was ソメイヨシノ (Somei Yoshino) de support artiest voor ZEROSHIKI tijdens hun stop bij het Musicon in Den Haag op 7 oktober. Daar speelden ze hun show voor fans die al het grootste gedeelte van de middag buiten stonden te wachten.

Wij zijn ook langs geweest om hun show te zien, en hebben tegelijkertijd wat foto’s gemaakt. Deze foto’s zijn terug te vinden op ons portfolio, Arlequin Photography:

 

ソメイヨシノ (Somei Yoshino) // ZEROSHIKI Euro Tour 2019 (support)

 

雪 (Yuki) is de eigenaar en drijfveer achter Arlequin Magazine & Photography.
Ze is in 2009 met Arlequin Photography begonnen als fotograaf, maar door een groeiende interesse in journalistiek, vertalingen en werk achter de schermen is het project in 2021 uit z'n voegen gebarsten en uitgebreid met Arlequin Magazine.

雪 (Yuki) spreekt Nederlands als haar moedertaal, maar onderhoudt de Nederlandse als de Engelse versie van zowel Magazine als Photography met originele content, vertalingen en fotografie, maar zorgt ook voor alle zaken achter de schermen voor beide websites.
Ze spreekt Nederlands, Engels, Duits en Japans.

Geef een reactie