SANA // Een optreden met ソメイヨシノ (Somei Yoshino) in Luik

Recentelijk heb ik jullie al geïnformeerd over de korte Europese tour van ソメイヨシノ (Somei Yoshino) die nu bezig is, maar Uknight heeft zojuist een kleine update voor de show van 13 oktober in Luik (België) aangekondigd!

SANA, voorheen de gitarist van de visual kei band MASK, is nu een solo muzikant en een unieke aanwezigheid op het podium. En dat zal hij laten zien op 13 oktober in Le garage, samen met ソメイヨシノ (Somei Yoshino)! Beide acts konden niet meer verschillen wat betreft hun geluid, maar samen staan ze garrant voor een geweldige avond!
Als je van Japanse muziek en/of visual kei houdt of dat je toevallig in de buurt bent, bezoek dan Le garage op 13 oktober!

In de tussentijd kun je genieten van deze video van SANA’s live versie van “Wake me up”!:

 

雪 (Yuki) is de eigenaar en drijfveer achter Arlequin Magazine & Photography.
Ze is in 2009 met Arlequin Photography begonnen als fotograaf, maar door een groeiende interesse in journalistiek, vertalingen en werk achter de schermen is het project in 2021 uit z'n voegen gebarsten en uitgebreid met Arlequin Magazine.

雪 (Yuki) spreekt Nederlands als haar moedertaal, maar onderhoudt de Nederlandse als de Engelse versie van zowel Magazine als Photography met originele content, vertalingen en fotografie, maar zorgt ook voor alle zaken achter de schermen voor beide websites.
Ze spreekt Nederlands, Engels, Duits en Japans.

Geef een reactie