Mikaru // Europe Solo Run + Expo in Special Edition

Tijdens zijn “Europe Solo Run and Expo” stopte Mikaru (van G.L.A.M.S) op 5 april bij Special Edition in Dordrecht om niet alleen z’n show te spelen voor de fans die al het grootste gedeelte van de middah buiten stonden te wachten, maar ook om z’n nieuwste collectie schilderijen en juwelen te showen.

Wij zijn ook langs geweest om hun show te zien, en hebben tegelijkertijd wat foto’s gemaakt. Deze foto’s zijn terug te vinden op ons portfolio, Arlequin Photography:

 

Mikaru // Europe Solo Run + Expo

 

雪 (Yuki) is de eigenaar en drijfveer achter Arlequin Magazine & Photography.
Ze is in 2009 met Arlequin Photography begonnen als fotograaf, maar door een groeiende interesse in journalistiek, vertalingen en werk achter de schermen is het project in 2021 uit z'n voegen gebarsten en uitgebreid met Arlequin Magazine.

雪 (Yuki) spreekt Nederlands als haar moedertaal, maar onderhoudt de Nederlandse als de Engelse versie van zowel Magazine als Photography met originele content, vertalingen en fotografie, maar zorgt ook voor alle zaken achter de schermen voor beide websites.
Ze spreekt Nederlands, Engels, Duits en Japans.

Eén reactie op “Mikaru // Europe Solo Run + Expo in Special Edition“

Geef een reactie