PLASTICZOOMS // Een live show in P60 in Amstelveen

Op donderdag 9 maart zal PLASTICZOOMS optreden in het P60 Poppodium in Amstelveen.

Tickets zijn nu verkrijgbaar, en je kan er eentje bemachtigen via de website van P60, Ticket Master en alle Primera winkels.
Toch liever een VIP upgrade? Als je al een regular ticket hebt kun je een VIP upgrade kopen via de website van HIGHFeeL.

PLASTICZOOMS zullen hun tour beginnen in Hong Kong, en vervolgens Duitsland, Polen, België, Nederland, Tsjechië, Denemarken en Hongarije bezoeken voor in totaal 21 shows en een speciaal online evenement op 11 maart via JAPAN FM.
Tijdens deze tour zullen ze hul self-titled album PLASTICZOOMS promoten, en deze zal ook verkrijgbaar zijn tijdens de tour voor €25,- en via de website van HIGHFeeL.

Er is ook een nieuwe muziek video voor het nummer Highway bekend gemaakt, en deze is geregisseerd door Rie Kuboyama, HIGHFeeL’s partner in Japan. Ook is er een samenwerking met het merk MICHIKO LONDON en componist HIDEKI MATSUTAKE.

雪 (Yuki) is de eigenaar en drijfveer achter Arlequin Magazine & Photography.
Ze is in 2009 met Arlequin Photography begonnen als fotograaf, maar door een groeiende interesse in journalistiek, vertalingen en werk achter de schermen is het project in 2021 uit z'n voegen gebarsten en uitgebreid met Arlequin Magazine.

雪 (Yuki) spreekt Nederlands als haar moedertaal, maar onderhoudt de Nederlandse als de Engelse versie van zowel Magazine als Photography met originele content, vertalingen en fotografie, maar zorgt ook voor alle zaken achter de schermen voor beide websites.
Ze spreekt Nederlands, Engels, Duits en Japans.

Geef een reactie