Rose Noire // Het nieuwe album “APOCALYPSE -the Resurrection of Notes-” staat gepland voor december

Rose Noire staan op het punt om hun nieuwe album, getiteld “APOCALYPSE -the Resurrection of Notes-” op 4 december 2013 uit te brengen!

Het album zal uitgebracht worden door Darkest Labyrinth en ondanks dat de officiële release datum gepland staat voor begin december is het al eerder mogelijk om een kopie in handen te krijgen bij live shows vanaf 2 november.

Darkest Labyrinth heeft de volgende comment over de release gepubliceerd:
“Licht naar een beëindigde wereld brengen, en de kus van een engel naar mij.”
De lang verwachtte re-release van het uitverkochte eerste album van Rose Noire ziet eindelijk het licht van de dag! Verscheidene van de nummers die de kroonjuwelen van hun vroege dagen zijn geworden zijn re-recordered en re-mastered, maar hebben toch de distinctieve atmosfeer van hun oorspronkelijke vorm behouden, met een nog verder gepolished geluid. Dit prachtige volledige album bevat ook nieuwe tracks, inclusief “FEED”!”

 

Live schema

11/02 – 池袋CYBER (IkebukuroCYBER) (First oneman)

 

Release informatie:

11/02 – Beschikbaar voor voorverkoop bij concerten
12/04 – Verkrijgbaar in fysieke winkels en de Starwave Records webshop

Disc nummer: DLRN-5
Label: Darkest Labyrinth
Distributie: FWD Inc.

Prijs:(tax included)
Limiet: 1,000 kopieën

 

APOCALYPSE” -the Resurrection of Notes- – Tracklist

01. awareness
02. Mask
03. Maprotiline
04. Perfectionism
05. Dual Evil
06. Alice
07. Desire
08. Royal Slaves
09. Driven
10. Hollyc
11. Dawn
12. Ears
13. APOCALYPSE
14. FEED

 

雪 (Yuki) is de eigenaar en drijfveer achter Arlequin Magazine & Photography.
Ze is in 2009 met Arlequin Photography begonnen als fotograaf, maar door een groeiende interesse in journalistiek, vertalingen en werk achter de schermen is het project in 2021 uit z'n voegen gebarsten en uitgebreid met Arlequin Magazine.

雪 (Yuki) spreekt Nederlands als haar moedertaal, maar onderhoudt de Nederlandse als de Engelse versie van zowel Magazine als Photography met originele content, vertalingen en fotografie, maar zorgt ook voor alle zaken achter de schermen voor beide websites.
Ze spreekt Nederlands, Engels, Duits en Japans.

Geef een reactie