SUICIDE ALI // De nieuwe single “THE COLD BODY” staat gepland voor januari

SUICIDE ALI astaan op het punt om hun nieuwe, getiteld “THE COLD BODY”, op 11 januari 2012 uit te brengen!

De single zal uitgebracht worden door Starwave Records, en ondanks dat de officiële release datum gepland staat voor medio januari kun je al eerder een kopie in handen krijgen bij de live shows vanaf 23 november.

Starwave Records heeft de volgende comment over de release gepubliceerd:
“Terwijl de ietwat sprankelende vloeistof door mijn keel glijdt realiseer ik me dat er geen doel is. Ik realiseer me dat er geen einde is.”
De meest geavanceerde misdaden an de meest geavanceerde wetten, de meesten van ons bestaan in de ruimte tussen deze twee paradoxen, misdaden die duidelijk misdaden genoemd kunnen worden keer op keer herhalen tijdens onze levens. Misdaad is altijd een stap voor op de rest van de wereld, waar de voortzetting van de wet door bepaald wordt. Laat je niet pakken, blijf kalm. Houd je vrienden dicht bij je, en je vijanden nog dichter. Als je de perfecte moord wil plegen zorg er dan eerst voor dat je een goede nachtrust hebt, en eet je hele ontbijt de volgende ochtend op.
Om de meest geavanceerde misdaad te vieren, welke nooit berecht kan worden.”

 

Release informatie

11/23 – Beschikbaar voor voorverkoop bij concerten
01/11 – Verkrijgbaar in fysieke winkels en de Starwave Records webshop

Disc nummer: SWSA-5
Label: Starwave Records
Distributie: Daiki Sound, Tainted Reality, CDbaby, Code 7

Prijs: ¥1,500 (tax included)
Limiet: 1,000 copies

 

THE COLD BODY – Tracklist

01. THE COLD BODY
02. Sequential Soda
03. 人間尾要 (Ningen no Kaname) (retake)

 

雪 (Yuki) is de eigenaar en drijfveer achter Arlequin Magazine & Photography.
Ze is in 2009 met Arlequin Photography begonnen als fotograaf, maar door een groeiende interesse in journalistiek, vertalingen en werk achter de schermen is het project in 2021 uit z'n voegen gebarsten en uitgebreid met Arlequin Magazine.

雪 (Yuki) spreekt Nederlands als haar moedertaal, maar onderhoudt de Nederlandse als de Engelse versie van zowel Magazine als Photography met originele content, vertalingen en fotografie, maar zorgt ook voor alle zaken achter de schermen voor beide websites.
Ze spreekt Nederlands, Engels, Duits en Japans.

Geef een reactie